10 курса по финанси и инвестиции от основни до напреднали

Ако искате да планирате финансовата си независимост, сигурно се чудите откъде да започнете, нали? Следователно идеалът е да потърсите a курс по финанси и инвестиции който има качествено съдържание. По този начин можете да разширите знанията си, в допълнение към увеличаването на набора от опции за прилагане на вашите пари.

Знаейки това, в Xpeed ще намерите различни видове курсове за финансови инвестиции. Тук ще имате най-добрите налични професионалисти, с пълни опции, а някои дори безплатни. Мислейки за това, ние разделяме основните избори, от основни до напреднали. Разгледайте!

В това съдържание ще видите:

1. Финансовата Beabá

Тези, които правят първите си стъпки в света на инвестициите, ще намерят правилната опция тук, за да разберат основите. Получете представа за финансовото образование от А до Я. Този инвестиционен курс се преподава от специалист Тиаго Годой, ръководител на отдела за финансово образование в XP Inc.. С богат опит на този пазар, Годой също е дигитален влиятел, предлагайки съвети как да боравете с парите във вашия профил.

Научете как инфлацията и процентът Selic, които са повтарящи се теми в ежедневието ни, могат да повлияят на вашите инвестиции. Регистрирайте се сега за курсаФинансовата Беаба” и гарантира сигурността, от която се нуждаете, за да приложите парите си.

2. Комбо: Курсове за финансово образование

Спрели ли сте някога да помислите за връзката си с парите? В тази комбинация от 4 ястия ще научите как да се грижите по-добре за финансите си. Научете как да правите работещо финансово планиране и колко е важно да мислите рационално при вземането на инвестиционни решения.

И още: ще имате насоки, като в курс по лични финанси, коригирайки грешките, които допускате по време на това пътуване. С натоварване от 9 часа и ниво за начинаещи, това е най-бързият начин да постигнете целите си по-лесно. Регистрирайте се веднага на „Комбо: Курсове за финансово образование”.

>>> Всеки инвеститор, който току-що е започнал, е обект на грешки. В крайна сметка, както се казва: човек се учи, като прави грешки. Въпреки това, колкото по-малко грешки правите, толкова по-спокойни ще бъдете, особено що се отнася до парите. За да помогнете, вижте съветите, които инвестиционният специалист Клара Содре трябва да даде на тези, които тепърва започват. Виж отдолу:

3. Първи стъпки в света на инвестициите 2.0

Парите ви са заседнали в спестявания и не знаете какво да правите? Направете следващата стъпка: научете за опциите, които гарантират по-голяма доходност с подобна сигурност. Тук ще научите основните неща за акциите, инвестиционните фондове, фондовете за недвижими имоти и др.

Преподаван от старшия банкер на XP, Фабио Арнолди, курсът има структуриран метод, осигуряващ практическо и динамично обучение. Идеален за тези, които тепърва започват, прави се онлайн и има 3-часово натоварване. Запишете се и си осигурете място на курсаПърви стъпки в света на инвестициите 2.0”.

4. Живейте, наслаждавайте се, инвестирайте: Извадете мечтите от хартия

Ако не знаете как да се измъкнете от дълга, ще намерите помощта, от която се нуждаете, за да осигурите финансов баланс с този курс. Запознайте се с някои успешни случаи, които ще ви донесат вдъхновение. Те са примери за онези, които са намерили щастието и са се научили да живеят по-спокойно, след като са започнали да инвестират.

Този курс е специализиран Бетина Роксо, главен стратег в Rico и партньор в XP. Тя знае как да направи първите стъпки към постигането на мечтата си. С работно натоварване от 10 часа, курсът е 100% онлайн и е подходящ за всички видове инвеститори: от начинаещи до напреднали. Регистрирайте се сега и разберете “Живей, наслаждавай се, инвестирай: Премахни мечтите от хартия”.

5. Научете се да инвестирате на борсата

Една от основните налични инвестиции е променливият доход. А тези, които искат да кандидатстват в тази модалност, но не са свикнали с нея, могат да инвестират в курсове на фондовата борса. И в Xpeed се научавате да идентифицирате добрите възможности на този пазар. Разберете най-важното за B3, като винаги използвате ясен и обективен език.

Експертът по този курс е Леандро Расие, професор и финансов педагог. С работно натоварване от 5 часа и 100% онлайн ще имате пълен клас по темата. Научете как да изградите диверсифицирано портфолио и да оптимизирате инвестициите си. Регистрирайте се сега иНаучете се да инвестирате на фондовия пазар”.

6. Оценка: Оценка на компании и дялове

Едно от основните неща, които инвеститорът трябва да направи, е техническият анализ на компаниите, преди да инвестира. Важно е да се обърне внимание на съществени данни, които могат да донесат ценна информация за даден актив. И ако все още не сте усвоили тази техника, можете да я научите с този курс на Xpeed.

Преподаван от професора по финанси Marcos Piellusch, курсът има за цел да преподава точки като изчисляване на оценката, прогнозиране на паричните потоци и различни методологии. Идеален за хора, които вече работят на пазара, продължава 5 часа и се извършва 100% онлайн. Осигурете си място сега и се запишете наОценка: Оценка на компании и акции”.

7. Диверсификация на портфейла и управление на риска

Залагането на чипове на една форма на приложение е една от основните грешки на всеки инвеститор. Следователно голямата тайна е диверсификацията на портфолиото. Но как да направите това, знаейки как да се справите с риска? В този курс на Xpeed ще получите този отговор и ще научите много повече. Научете как да изчислявате и дори да управлявате риска, като управлявате портфолиото си по-безопасно.

С теоретични и практически занятия, насочени към инвеститори с напреднали познания, този курс е с продължителност 5 часа. Освен това има гъвкав метод, така че можете да го правите, когато пожелаете. Направете своята регистрация сега и научете как да направите “Диверсификация на портфейла и управление на риска”.

8. Всичко, което научих за 12 години дневна търговия

Дневната търговия е тема, която предизвиква голям интерес у всеки инвеститор. В крайна сметка, възможно ли е да се живее от това? Какви са рисковете? Какви са предимствата? За да покаже всичко това на практика, Xpeed предлага курса „Всичко, което научих за 12 години дневна търговия”.

В него ще имате доклада на професионалист, който е живял в тази практика в продължение на 12 години. Андре Мораес ще обхване важни теми по темата, като пазарна психология, оперативни аспекти, управление на риска и различни видове стратегии. Придобийте знанията, които търсите, за да успеете като инвеститор. Направете своята регистрация!

9. Комбо: Trader’s Journey

Вашата мечта ли е да живеете с доходи като търговец? Тогава този курс е за вас. Със събраните девет специалисти ще можете да разберете динамиката на фондовата борса по задълбочен начин. Научете се да разграничавате типовете графики, да можете да идентифицирате тенденциите и да видите как да управлявате риска.

Като “Combo: Trader’s Journey” ще имате подробни обяснения по важни теми, като емоционален компонент, свещи, пълзяща средна, фибоначи и др. Курсът има работно натоварване от 31 часа и 30 минути и може да се проведе изцяло онлайн, което го прави по-лесно да се впише в рутината ви. Направете своята регистрация!

10. Тайните на най-добрия анализатор в Бразилия 2.0

Можете ли да си представите да научите техниките на човека, който разбира най-много от темата? С този курс на Xpeed ще получите ценни съвети от най-добрия анализатор в Бразилия през 2017 г. Гърбица Заек. Избран от “Exame”, Gibex, както е известно, ще предаде знанията, които е научил през почти 30-годишния си опит.

В рамките на 5 часа от курса ще преминете през теми като суинг търговия, дневна търговия, избор на активи, управление на риска и много други. Познай всичко“Тайните на най-добрия анализатор в Бразилия 2.0”. Наслади се!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *